Technical springs
Since 1946

Fabelac
Fabelac

Fabelac is meer dan een product

Achter de drukveer, de trekveer, de torsieveer, de draadvorm, de bladveer of de clips van verenfabriek Fabelac schuilt niet minder dan 60 jaar expertise. Een expertise die we als verenspecialist wat graag ten dienste stellen van elke klant. U bent op zoek naar een torsieveer op maat van uw product? Uw huidige draadvormoplossing laat te wensen over? Of u weet gewoonweg niet welk type clips te gebruiken voor uw nieuwe toepassing?

Verenproducent Fabelac staat u graag bij met raad en daad. Door praktijkgerichte knowhow te combineren met spitstechnologie begeleidt verenfabrikant Fabelac u doorheen het hele beslissingsproces. Gaande van het oplossen van het voorgelegde probleem tot het constant verbeteren van de veertoepassing. En veelal overtreft de aangereikte veeroplossing de noden en de verwachtingen van de klant. U zoekt DE specialist van technische veren, die daarenboven nog eens een unieke dienstverlening offreert? Fabelac. Want we zijn meer dan een product.

Fabelac

Service

Ervaring

Ervaring

Stoelend op zo'n 60 jaar ervaring, kunnen de drukveer, de trekveer, de torsieveer, de draadvorm, de bladveer of de clips van Fabelac niet anders worden omschreven dan als puur vakmanschap. Als geen ander weet veerspecialist Fabelac de kennis van z’n medewerkers te combineren met de modernste technieken.

Knowhow

Know-how

Fabelac put zijn grote (veer)kracht uit zijn unieke knowhow. Uw veerprobleem is hier echt wel in goede en ervaren handen. Dag na dag wordt de kennis van Fabelac op de proef gesteld. En telkens met succes. Want hier wordt de veer van morgen gemaakt!

Problemsolving

Problemsolving

Onoplosbare veerproblemen voor de klant oplossen, daar doet Fabelac het voor. Samen met ons ervaren team worden alle pro's en contra's in kaart gebracht. Aan elk probleem wordt uitgebreid gesleuteld om de meest passende torsieveer, drukveer, draadvorm, bladveer,… voor de klant uit te werken.

Oplossingen implementeren

Oplossingen implementeren

Bij het zoeken naar de meest aangepaste veeroplossing, trekt Fabelac werkelijk alle registers open. Uitgaand van zijn unieke kennis en knowhow, reikt Fabelac toepassingen en oplossingen aan die de initiële behoefte van de klant zelfs kunnen overtreffen.